WAAROM UW EIGENDOM VERKOPEN/VERHUREN VIA IMMO PATIO?

Immo Patio is gespecialiseerd in verkoop en verhuur van onroerende goederen. Een dynamisch kantoor dat er voor gaat en werkt voor uw eigendom!

Als erkend BIV vastgoedmakelaars hebben wij een ruime ervaring in verkoop en verhuur van onroerende goederen. Onze commerciële, juridische en fiscale ondervinding gebruiken wij om uw eigendom op een professionele manier te verkopen/verhuren aan de meest interessante prijs!

Wij werken met het principe GEEN VERKOOP/VERHUUR door ons = GEEN KOSTEN voor u!

Graag zijn wij bereid om de werking van ons kantoor, bij u thuis of op ons kantoor, verder toe te lichten, uiteraard volledig vrijblijvend! Wij geven de hoogste prioriteit aan eerlijkheid en vertrouwen!


1) Waardebepaling

1) Waardebepaling

Aangezien elk eigendom uniek is, nemen wij graag de tijd om uw onroerend goed te leren kennen. Aan de hand van diverse criteria en onze jarenlange ervaring maken wij een professionele en realistische schatting. U kan tevens bij ons terecht voor een VLABEL schatting.


2) Dossiersamenstelling

2) Dossiersamenstelling

Een goede verkoop start bij een volledig dossier. Daarom vragen wij reeds bij aanvang van de verkoop al de nodige documenten en attesten op (bodemattest, stedenbouwkundige inlichtingen, EPC, KLIM, conformiteitsattest,..).

3) Fotoreportage

3) Fotoreportage

Een eerste indruk is van cruciaal belang. Wij zetten daarom in op een piekfijne voorstelling van uw kostbaarste goed. Overzichtelijke en zonnige foto's worden genomen op een professionele wijze zodat kandidaat kopers warm gemaakt worden om een kijkje te komen nemen.


4) Marketing

4) Marketing

Immo Patio zet uw eigendom graag in de schijnwerpers. Dit doen we zowel in de geschreven media als op de digitale manier. Publicaties op diverse websites, sociale media en doelgerichte advertenties op nieuwssites.

5) Etalage

5) Etalage

Uw eigendom wordt voorgesteld op A3 formaat in onze energiezuinige LED-etalage met duidelijke beschrijving en foto's.


6) Klantenbestand

6) Klantenbestand

Doorheen de jaren hebben wij een uitgebreid netwerk opgebouwd. Uw eigendom wordt gekoppeld aan onze databank met kandidaat kopers / huurders. We bereiken onmiddellijk de juiste kandidaten die naar uw onroerend goed op zoek zijn.


7) Publiciteitsbord

7) Publiciteitsbord

In samenspraak en indien gewenst voorzien wij een duidelijk en opvallend paneel aan uw eigendom.

8) Bezichtigingen

8) Bezichtigingen

Elk bezoek wordt flexibel ingepland en professioneel begeleid. Na onze bezoeken nemen wij graag de tijd voor persoonlijke feedback.


9) Onderhandelingen

9) Onderhandelingen

Commerciële onderhandelingen met kandidaat kopers worden steeds in samenspraak met u als eigenaar gevoerd. We behartigen in ieder geval uw belangen en staan u bij met advies.

10) Verkocht / Verhuurd

10) Verkocht / Verhuurd

Bij akkoord over prijs en modaliteiten stelt Immo Patio, in samenspraak met uw notaris, een juridisch sluitende overeenkomst op en begeleiden wij u tot aan de akte. Wij blijven steeds beschikbaar voor vragen en advies, ook na de uitvoering van onze opdracht!


11) Meer informatie?

11) Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op met één van onze experten voor een eerste kennismaking op het telefoonnummer 03 / 233 63 66 of per mail via info@immopatio.be.